Jeugd sportmarathon

Informatie

De Lierse sportverenigingen organiseren voor de Lierse schooljeugd de sportmarathon!

Datum: woensdag en donderdag 27 en 28 december

Tijd: van 11.30 tot 18.00 uur.

Plaats: Vreeloohal

Voor wie: Lierse schooljeugd uit de groepen 5 t/m 8

Inschrijfgeld: 10 euro, per QR code te betalen bij aanmelding op 27 dec

Onderstaande sporten worden gespeeld (klik op de sport van je keuze en je vind de spelregels)

Sporten is leuk, gezond en gezellig!

En daarom organiseert het LSO samen met de Lierse sportverenigingen in de kerstvakantie weer de jaarlijkse Jeugd Sport Marathon (JSM) voor ALLE Lierse kinderen in de basisschoolgroepen 5, 6, 7 en 8. Je hoeft dus niet in De Lier op school te zitten om je bij een team aan te sluiten. En je team hoeft dus niet alleen uit klasgenootjes te bestaan. Misschien heb je Lierse vriendjes/ vriendinnetjes die in Naaldwijk of ergens anders op school zitten. Zij kunnen prima aansluiten in jullie team. Er wordt zoals altijd flink tegen elkaar gestreden om de eerste plaats maar blijven we met elkaar het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” wel uitdragen! De JSM wordt gehouden in sportcentrum Vreeloo op woensdag 27 en donderdag 28 december van 12.00 – 18.00 uur (beide dagen).

Hoe kan je meedoen?

Maak met zowel jongens als meiden een gemengd team van 8 deelnemers. Minimaal 3 jongens en minimaal 3 meiden Het kunnen dus zowel klasgenootjes als familie, vriendjes of vriendinnetjes zijn. We spelen alle spellen in twee leeftijdscategorieën. Groep 5/6 en groep 7/8. Let op! Dus geen kinderen van de middelbare school.

Naam en coach?

Elk team moet naast de 8 deelnemers een gekke, leuke naam verzinnen en een gezellige, betrokken en verantwoordelijke coach meebrengen. Dit mag een ouder zijn maar ook een broer of zus. De minimale leeftijd van een coach is 16 jaar.

Inschrijven?

Hebben jullie een team bij elkaar! Vul dan snel dit inschrijfformulier in en verzend dit uiterlijk 1 december 2023. De coach kan bij het inchecken op de eerste dag het inschrijfgeld (10 euro) contant betalen.

HELAAS! DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

Organisatie en contactpersonen

Jaco Lemckert

Jaco Lemckert

Jeugd sportmarathon

Onze trotse sponsors